Return to site
· párkapcsolat

Végtelen belső gazdagságunk

Egy párkapcsolatra helyes lehet úgy tekinteni, mintha egy olyan hely lenne, ahova adni megy az ember. Ha mindkét fél ezt teszi, akkor A SZERETET KÖRBEÉR, és ha jól megismeri egymást a pár, akkor mindenki azt kaphatja, ami jó neki.

Önmagunk miatt van párkapcsolatunk, hiszen társas lények vagyunk

Mégis mennyi nehézség adódhat ezen a téren. Munkám elején gyorsan felfigyeltem bizonyos ismétlődésekre.

Mire is vágynak az emberek?

- szeretet adni,

- szeretve, elfogadva lenni

- kiteljesedni

Ezek elég egyszerűnek tűnnek, akkor vajon miért nem adják meg egymásnak ezt sokan?

A megoldás, meg kell nyitnom magam a társam felé, meg kell nyitnom önmagam, a SZÍVEM.

El kell kezdeni odaadni magam, és épp annak érdemes mindezt megtenni, aki változást szeretne. Esetleg úgy érzi, többet érdemel annál, mint ami most van. Fontos őszintének lenni, és elismerni a belső vágyat, hiszen minden vágy valamit szeretne hozni az életünkbe, talán épp a szerelmet.

Milyen lenne, ha egy reggel arra a gondolatra ébrednél magaddal kapcsolatban

"A SZERELEM ÉN VAGYOK"

Nem is lehetne egy kívülálló dolog, ami majd ha egyszer megérkezik, akkor boldog leszel. A szerelem BELÜL történik az emberben. Azt hiszem, belénk van kódolva. CSODÁS ajándékként kaptad, dönts úgy, hogy elfogadod ezt az ajándékot. Izgalmas dolog felfedezni, hogy eddig is ott volt az orrod előtt A SZERELEM VÉGTELEN GAZDAGSÁGA.

broken image

Ha szerelemben élsz, akkor csináld azt tovább, amit eddig.

Ha ma nem vagy boldog a párkapcsolatodban, vagy nincs is, talán itt az ideje megvizsgálni belső állapotodat, értékeidet, kihívásaidat. Mi az amire szükséged lenne most? Milyen hiedelmeid vannak önmagadról, a párodról? Ha nem megy egyedül, segíthetek neked.

Amikor az ember tudatosítja a saját értékeit, hiányosságait, és aztán elkezdi elismerni, elfogadni ezeket másokban is, jobban megy a kapcsolódás, közelebb kerülünk egymáshoz.

Minden nap tudunk KAPCSOLÓDNI, beszélgetni, és tenni egymásért

Vedd fel velem a kapcsolatot: írj nekem: