Return to site

Jegyespároknak

· Jegyespároknak

Online vagy személyes talákozó között lehet választani

A személyes találkozókra: Budapest I. kerület Mammut Üzletház közelében kerül sor

Az online és a személyes alkalmak is egymást követő héten vannak, előzetes egyeztetés alapján, napközben 9 és 20 óra között.

Alap: 5 alkalom

- Megfogalmazzátok a saját igényeiteket a kapcsolatban és megismeritek a párotok igényeit is, ami azért lesz jó számotokra mert pontosan tudni fogjátok az egyes kifejezések mit jelentenek a másik számára. A legtöbb konfliktus abból származik, hogy a felek rosszul kommunikálnak egymással.

- Beszélünk arról is kinek milyen fogalma van a férfi- női szerepekről, és arról is, hogy mi a helyzet jelenleg.

Összehangoló (haladó): 9 alkalom

- Az alap tanfolyamra épül, ezért feltétele hogy azt előbb elvégezzétek

- A foglalkozások tartalma megegyezik az Életformáló anyagával. A teljes fókusz a közös és egyéni terveken, értékrenden lesz, hiszen csak kettőtökkel foglalkozom ezeken a találkozókon.

Ha lankad a figyelem a kapcsolatban, elvisznek a hétköznapok problémái egymástól és észre sem vesszük, hogy már nem a valódi értékeket (szerelmet, összetartozást stb.)őrizzük a szívünkben, hanem egyszerűen csak magányosan és egyedül érezzük magunkat.

Tompaság és zaklatottság vesz körül, már szólni sem tudunk, mert olyan távol kerültünk egymástól a párunkkal, hogy meg sem merjük mutatni valódi arcunkat. Ekkor már mindenért veszekszünk, és a megismerkedés édes pillanatait fel sem tudjuk idézni, mintha nem is lett volna. Így aztán egyre fontosabbá válik, hogy mi irányítsuk a dolgokat, kézben tartsunk mindent, mert azt hisszük ez ad egyedüli védelmet ebben a helyzetben.

Egészen addig így teszünk amíg egy nap arra nem ébredünk, hogy nem a saját életünket éljük, és boldogtalanok vagyunk. Ekkorra már általában középkorú az ember és egyre sürgetőbbé válik a boldogság.

A jegyesoktatás célja, hogy már fiatalon megfelelő alapok legyenek a közös élethez. Az alapok letétele után, ha szükséges lehetőség van további konzultációra azért hogy nagyobb harmóniában tudjatok átmenni a változásokon. Hiszen változás egész biztosan lesz az eltöltött évek alatt. Sokszor megesik az is, hogy két embernek jobb az ha szétválnak az útjaik van, hogy már nem tudják összetartani a dolgokat mert annyira más irányba haladnának. Ha megtanultunk jól kommunikálni egymással, és megtanultuk tisztelni, szeretni egymást mint embert, akkor a szükségszerű elválást is megkönnyíthetjük mindkettőnk számára.

 

A sikeres élet egyik titka, hogy a párok jól veszik az akadályokat, lehetőségeket amiket az élet hoz a számukra és együtt fejlődnek, együtt változnak az eseményekkel,rugalmasan egymás hibáztatása nélkül.

Jelentkezés: