Return to site

 

"Hamar felismertem, hogy csak akkor segíthetek másoknak a változásban,ha én magam is meg tudok változni. Ahhoz pedig, hogy adhassak másoknak,nekem magamnak is jobbá kellett válnom"

 

Anthony Robbins

 

· magamról
Szeretni + szeretve lenni + tenni a dolgod a mindennapokban.  Számomra ez a sikeres élet receptje.

Szeretni + szeretve lenni + tenni a dolgod a mindennapokban.

Számomra ez a sikeres élet receptje.

Nádró AnnaMária NLP Mester, Mentor

Akiknek hálás vagyok a tanításokért, iskoláim vagyis a mentoraim

 

Gyermekeim: A szeretetben, elfogadásban odaadásban való fejlődésem segítői ők. Sokszor a legközelebb állók teszik az embert próbára legjobban a szeretet terén, de egyben itt tudunk a legtöbbet fejlődni is. Amennyiben nem hoztunk egy tökéletesen működő családi mintát, akkor érdemes kialakítanunk a sajátunkat. Ez akkor megy, ha vállaljuk a tanulást, alázatot és a változásokat. Akkor tudjuk végig csinálni, ha elég erős az elköteleződésünk a mellett a hit mellett, hogy a családi összetartozás az életünk alapvető tartópillér. Tehát szükségünk van egymásra, ha az összetartozás a cél, az felülemel bennünket minden helyzetben, hogy aztán legyen erőnk, lehetőségünk kisimítani a nézeteltéréseket.

Párkapcsolataim, családi és baráti kapcsolataim: Legjobban közeli kapcsolatainkban,ezen belül is a párkapcsolatban tudunk fejlődni. Épp ezért ez az egyik legnehezebb terület az életünkben, hiszen a másik, nap mint nap rávilágít a hibáinkra, nyomogatja a „sérüléseinket” amik amúgy eltemetve, nyugvó ponton vannak. Bármennyire hihetetlen, minden ilyen alkalom lehetőség arra, hogy a régi fájdalom elmúljon. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen előbb a bizalmat kell kialakítanunk egymással. A rend pedig a szeretet által áll helyre, ha meg merem mutatni magam őszintén, és a másik is elkezdi ezt tenni, szépen lebontogathatjuk az egymástól elválasztó falakat.

OSHO szerint „a szerelem az élet legnagyobb kísérlete, és aki nem kísérletezik az nem is él” Az öntudatlan sodródó kapcsolattól el tudunk jutni a tudatos párkapcsolatig. Amikor már nem a tökéletes a lényeges, hanem az igazi. Az igazi pedig „jó és rossz” elfogadása, a tökéletlen így lesz mégis tökéletes, mint amilyen mi magunk is vagyunk. 101 Sikerakadémia, Cashflow játék Magyar Róbert: Itt volt először olyan közegem, ahol végre olyan emberekkel lehettem, akik hasonlóak voltak hozzám. Ki akartak teljesedni az életükben, anyagilag, szellemileg, valami önmagukon túlmutató cél érdekében és ezért hajlandóak voltak áldozatot is hozni. Tőzsdézést tanultam, részvénypiac és devizapiac, valamint opciózás. Izgalmas dolog saját élő számlán kereskedni, döntéseket hozni, kockázatot vállalni, nyereséget-veszteséget realizálni. Hatalmas önismeretet ad, csak én és a piac. Itt minden döntésemért felelős vagyok, nem lehet senkire mutogatni. Legnagyobb szembesüléseim helyszíne, tükre a piac, a kereskedés. Itt elég gyors önismeretre tesz szert az ember, 80%-ban pszichológia, mentális állapot kérdése a siker. Így tőzsdepszichológiát kezdtem el tanulni.

UPW Szeminárium Tony Robbins Ahol láthattam/átélhettem hogyan lehet 7 000 embert formálni amerikai típusú bulis, néha komoly, gyakran játékos, és izgalmas szemináriumon. Ezt a tudásom kis csoportos(6-8 fő)foglalkozások tartásában kamatoztatom, amiken valóban el is készítjük azokat a dolgokat amikről a sikertréningeken is szó van. Értékrend, célkitűzés, hiedelmeink feltérképezése, átalakítása, pénzügyi helyzet megvizsgálása, mérleg, eredménykimutatás, küldetés meghatározás-avagy mi dolgod a világban. nagyon sok ember szenved attól, hogy nem találja a neki való munkát, fogalma sincs mihez kezdjen, de késztetése lenne kibontakozni. Én ezt a kibontakozást segítem.

broken image

NLP Akadémia alap és mester képzés: dr. Stenger Györgyi A megérkezés élménye. Olyan helyre értem, ahol jól vagyok ahogy vagyok. Hatalmas élmény volt ilyen elfogadó egymást segítő közegben lenni, tanulni, kézbe venni a sorsom. Az életet értékelni kell, értékelni pedig azt jelenti, hogy jelentőséget tulajdonítunk neki.

Eneagramm: Vörös Ákos: Itt tudtam meg a gyermekkori bezáródásaink okait. Sokat adott elfogadás terén, önmagam és mások megismerésében, vagyis miért olyan a másik amilyen, és én is miért viselkedem úgy ahogy. Ma már igyekszem tisztelni, egyes emberek erősségeit, gyengeségeit és segítem is a folyamataikat. Az Eneagramm kulcsokat ad a fejlődési irányokhoz, és a visszataláláshoz valódi önmagunkhoz.

Master Mind csoportom: A férfiak, akikkel valóban elkezdtünk egymás életéhez hozzátenni a heti találkozásaink során, tapasztalva a szabad, szeretetteli közösségben való működés előnyeit és korlátozásait is, de mindenképp a kibontakozás felé segítve egymást. Több ez mint barátság, mert ez elköteleződést, felelősségvállalást is jelent egymás jóléte irányában. Vállaltuk a közös cél érdekében a kíméletes őszinteséget, tettünk vállalásokat, valamint „kértük számon” egymást ezek elvégzésével kapcsolatban. Szeretettel, kíváncsian, drukkolva, olykor nyomást is gyakorolva egymásra, de szabadon hagyva a másikat.

E mellett több mint 10 évet töltöttem a pénzügyi világban értékesítőként. Jártasságot szereztem biztosítás, lakástakarék-pénztár, befektetési arany, privát banki befektetések értékesítésében, dolgoztam bróker cégnél. Teljesítményem alapján csoport vezető lettem, ekkor rájöttem, hogy minta vagyok a munkatársaim számára, igyekeztem szolgálni, mentorálni őket, megtanítottam telefonos kapcsolatfelvételre, gyakoroltam velük az értékesítési helyzeteket, mentem velük mentor tárgyalásra, visszajelzést adtam a munkájukban, megterveztük a karrierjüket, előre lépésüket. Majd értékesítési vezető lettem, ahol már össze kellett fogni az értékesítést, üzleti tervet készíteni.

A fentiek alapján megtanultam az üzleti életet, mint "külső utat" és a belső fejlődést ötvözni. Meggyőződésem, hogy a kiegyensúlyozott élethez mindkettő szükséges. Így eredményesebbek tudunk lenni a munkánkban, és igazi harmóniára tehetünk szert a karrierünk és magánéletünk, valamint önmagunkkal való viszonyunk terén.

 

Ezzel a tudással, és az évek alatt megszerzett mentori tapasztalatokkal állok rendelkezésre.

broken image

Téged abban tudlak segíteni, hogy te is ki tudd vinni a „szemetet” az életedből,

ezáltal letehesd mindazt ami nem vagy, és egyre nagyobb szeretetet tudj megélni önmagaddal és másokkal is.