Return to site

Fiúnak vagy Lánynak születünk, Férfivá és Nővé viszont válunk

· Célkitűzés

Neked van hozzá képed? Azaz alkottál róla pontos képeket, érzéseket, esetleg hallod is a benned kibontakozó jövőbeli Férfit/Nőt.

Ha nem, akkor itt az idő kitalálni milyen életed legyen!

Jelentkezés:

 

Első lépésben ÁLMODOZÁSRA van szükség. Te szoktál gondolkodni azon, hogy milyen belső és külső értékekkel szeretnél rendelkezni? Például magabiztos, vonzó szeretnél lenni, szeretetteli párkapcsolatban élni, összetartó családot alapítani, vagy épp az egyedül élést választanád. Elköltöznél otthonról, hogy a saját lábadra állj, esetleg saját házat szeretnél ami biztonságos, olyat ahol sok nevetés van és meghívhatod a barátaid is. Autót szeretnél, hogy utazhass, örömteli élményeket gyűjthess, vagy festeni, zenélni szeretnél, esetleg világot látni stb.

Ahhoz, hogy valóban megvalósuljanak ezek az álmok, és ne csak kanapén üldögélésben, és sóhajtozásban merüljenek ki, fontos átalakítani őket ELÉRHETŐ CÉLOKKÁ.

Mindig rés van az álmaink és a cél között, ezt nevezhetjük szakadéknak, amiben az út során belezuhanhatunk vagy akár hívhatjuk hegynek is, amit meg kell mászni ahhoz, hogy odaérjünk. Mindegy minek nevezzük, a lényeg, hogy elválaszt bennünket attól amit szeretnénk. A legtöbben itt fel is adják, hiszen ez valóban félelmetesnek, és nehéznek tűnhet, vagyis egyszerűen fogalmazva problémás kivitelezni

A célkitűzés során mi épp ezt hidaljuk át, a problémákat feladatokká alakítjuk, így már pontosan tudni fogod mi kell a cél eléréséhez, a tervezés során pedig átéled, hogy megvalósulhat, közelivé, elérhetővé válik mindaz amire vágysz. Épp olyan kiteljesedett Férfivá/Nővé válhatsz amilyen valójában lenni szeretnél.

Megvizsgáljuk azt is, ÉRDEMES-E ELÉRNI amiket szeretnél, vagyis jót hoz-e számodra.

 

Aztán már a CSELEKVÉS lesz az ami fontossá válik, és a folyamatos visszacsatolás arról ami történik. Képzeld el, tervezés után elindulsz és megteszed az első- második lépést, egyre magabiztosabban haladsz a célod felé. Napról napra képes vagy tenni a dolgod, mert tudod hova tartasz.

Az út során pedig, támogató emberek vesznek majd körül, olyanok akik drukkolnak a sikeredért akkor is amikor épp nehéz időszakon mész át.

Erre a folyamatra hívlak most meg:

álmodozás-célkitűzés-cselekvés- hozzájárulás-támogatás

hogy oda érj ahova menni szeretnél.

Az életünk így is úgy is eltelik, mégis ha a saját utadon jársz akkor eggyel több kiteljesedett, örömteli, másoknak példát mutató, megfelelő önbizalommal rendelkező, méltó módon élő EMBER lesz a földön.

Így az életed a saját intelligens választásaid szerint fog TELNI, fejlődsz, többé válsz és ez összhangban lesz önmagaddal, környezeteddel és a létezéssel.

Hatással leszel mindarra ami rajtad múlik. Számít, hogy itt vagy, mert fontos vagy.

Megteheted az első lépést akár most. Jelentkezz a 6 alkalmas kis csoportos foglakozásra.

Jelentkezés: