Return to site

Életformáló

· Életformáló

Abban tudlak segíteni, hogy a saját utad tudatosan kialakíthasd, vagyis benne legyenek azok az értékek, ami összhangban áll legbelsőbb lényegeddel és környezeteddel is. A folyamat biztonságos, hiszen megtartjuk mindazt a jót amit szüleidtől, környezetedtől kaptál, és kiegészítjük azokkal amit saját akaratodból önmagadtól választasz.

Lépések egy sikeres élet felé:

1. Ha szeretnél jönni jelentkezésedet itt tudod elküldeni a csoportos foglalkozásra

(amin 3 - 10 fő vehet részt)

2. Visszajelzek számodra mikor indul a legközelebbi csoport amihez tudsz csatlakozni, és küldöm a részvételi feltételeket is.

A csoporttalálkozók, heti 1 alkalommal 2 órás időtartamokban vannak.

Kérlek írd meg a jelentkezésed során, hogy melyik nap és napszak lenne számodra preferált.

Lehetőséged van online vagy személyesen részt venni.

Személyesen: Budapest II. kerület Mammut Üzletház közelében tudunk találkozni.

3. Beérkezik a regisztrációs összeg a megadott számlaszámra.

4. Részt veszel az életformálón és 9 alkalom alatt elkészítjük az elkövetkező 10 éved forgatókönyvét.

Amint ezekkel megvagyunk, már el is kezded élni a mindennapokban. Jótékony hatással lesz a kapcsolataidra, csodálatosan megerősödsz, tudatosabb leszel és talán olyan új, izgalmas oldalad fedezed fel amiről eddig nem is tudtál.

A találkozókon a jót tesszük még jobbá.

Biztos vagyok benne, hogy örömmel fogod várni a következő alkalmakat

broken image

Az embernek természetes igénye van a boldogságra, vagyis, hogy nagyszerű emberi kapcsolatai legyenek, kiteljesedjen a munkájában, párkapcsolatában. Nagyon fontos ehhez a hétköznapokban megtenni mindazt amire születésünknél fogva hivatottak vagyunk. Így az életünk útja nem csak a szerencsén fog múlni.

Azt tapasztalom a munkám során, hogy gondolkodásmódbeli különbségek vezetnek a boldog és a boldogtalan élethez. Akik boldog életet élnek, harmóniában vannak önmagukkal és a világgal, embertársaikkal.

Legtöbbször apró dolgokban gondolkodnak kicsit másképpen.

Mégis, ezek a kicsi különbségek nagy következményekkel járnak.

Bízom abban, hogy a fentiekből kiderült számodra a minőségibb élethez vezető út tervezhető. Pontosan úgy ahogyan azt te a legjobban tudod, figyelembe vesszük jelenlegi kiindulási helyzetedet, adottságaidat is annak érdekében, hogy te is ki tudd hozni a legjobbat önmagadból.

Jelentkezés: