Return to site

Párkapcsolat varázsló

· Párkapcsolat

Nem azért szeretnek bennünket mert jók vagyunk,

hanem azért vagyunk jók mert szeretnek minket (Desmond Tutu)

Részletek:

A találkozók 2 órás időtartamúak, amikor csak veled és a pároddal foglalkozom.

Lehetőség van online illetve személyes találkozóra. Jelentkezésnél kérlek írd meg melyiken vennél részt.

A személyes találkozók helyszíne: Budapest I. kerület a Mammut Üzletközpont közelében.

Az első alkalommal amikor hozzám fordultok, átbeszéljük mi a jelenlegi helyzet és milyen terülteken szeretnétek változást.

Közösen meghatározzuk a találkozások ritmusát, témáit és elindul az együttműködés.

Jelentkezés:

Ha itt olvasgatsz ezen az oldalon, akkor te is mint a legtöbb ember egyszerűen csak szeretne boldogabb lenni a párkapcsolatában.

Egy harmonikus párkapcsolat elérhető azok számára, akik hajlandóak tenni érte.

Ez persze nem azt jelenti, hogy soha többet nem lesz semmi problémátok egymással. A nehézségek természetes velejárói az életnek, a párkapcsolatoknak. Változunk állandóan, és ezt a változást a kapcsolatainknak is le kell követni. Ha nem ez történik akkor feszültség keletkezik. A baj nem a feszültséggel van, hanem azzal, hogy nem ismerjük fel azt, ami VAN. Pedig épp most lenne lehetőségünk jobbra fordítani a helyzetet tudatosan. Feszültségnél azzal szembesülünk ami megoldásért "kiált". Ha még ekkor sem figyelünk rá, hanem elmegyünk mellette akkor öntudatlanul rontunk rajta egészen addig, amíg szakítás vagy más nem lesz a vége.

A találkozókon megtanultok egymásra figyelni, meghallani amit a másik mond, és megfogalmazni pontosan mit is szeretnétek.

Így a párotok tudni fogja mi mit jelent a számotokra, és eldöntheti, hogy tudja-e, akarja-e adni neked azt amit szeretnél. Vagy találtok közösen valami olyan megoldást ami mindkettőtöknek jobb lesz mint a jelenlegi helyzet. A találkozások idején megerősödik a bizalom kettőtök között, így a későbbiekben már sokkal bátrabban és hamarabb felismeritek ha nem olyan irányba megy a kapcsolatotok amerre szeretnétek. Begyakoroljátok, hogy lehet a belső vívódásaitokról, belső igényeitekről beszélni a másiknak. Ezáltal egyre jobban elmélyül köztetek a szerelem, szeretet.

broken image

Az embereknek természetes igényük van a boldogságra, így nagyon fontos, hogy jól kormányozzák a közös életük hajóját. Érdekes, hogy miközben egyeseknek nagyon nehezen megy az együttélés, összecsiszolódás, mások boldog kapcsolatban élnek hosszú éveken át.

De mi lehet a különbség? Vajon csak a szerencsén múlna?

Biztosan sejtheted Te is, hogy egyáltalán nem! Gondolkodásbeli különbségek vezetnek a boldog és a boldogtalan párkapcsolatokhoz egyaránt. Akik boldog kapcsolatban élnek, legtöbbször apró dolgokban gondolkodnak kicsit másképpen. Mégis, ezek a kicsi különbségek nagy következményekkel járnak.

A jó hír számodra az, hogy a boldog párkapcsolathoz vezető út nyitva áll előtted is, kezdjünk bele a tervezésébe most.

Jelentkezés: